Ta’ en tur til det lille bageri i Brooklyn | Nordfyns Bibliotek

Ta’ en tur til det lille bageri i Brooklyn

Photo: Bibliotek & Borgerservice

Bibliotekar Mette Christiansen anbefaler ’Det lille bageri i Brooklyn’ af Julie Caplin


’Det lille bageri i Brooklyn’ er en hyggelig bog fyldt med sjove eventyr og ikke mindst mad. Julie Caplin har tidligere skrevet ’Den lille café i København’, hvor vi møder PR-kvinden Kate, der tager til København for at promovere byen og den danske hygge for fem uregerlige engelske journalister og bloggere.  I ’Det lille bageri i Brooklyn' - som er en selvstændig fortsættelse - møder vi Kates veninde Sophie, som var med i København. 

Historien begynder i London, hvor Sophie arbejder som en redaktør på et madmagasin, og er meget tilfreds med sit liv. Det ændrer sig, da hun finder ud af, at hendes kæreste igennem 2 år også har en kone og lille datter. Sophie afslutter deres forhold, og for at komme væk fra det hele siger hun ja til at bytte job med en kollega – og så er det afsted til New York. 

Her finder hun en lejlighed i Brooklyn, som ligger oven over et lille hyggeligt bageri. Hun bliver venner med Bella, der driver bageriet, og den yderst charmerende Todd, som både er hendes nye kollega og Bellas fætter. Mens Sophie genopbygger sit liv i en ny og spændende by lærer hun Todd bedre at kende, og det viser sig, at kærligheden til mad ikke er det eneste, de deler. 

Bella og Sophie er sympatiske figurer, som man får lyst til at tage en kop kaffe sammen med. En dejlig feel-good roman, som klart kan anbefales.

Af bibliotekar Mette Christiansen
 

Af Julie Caplin (2020)
Kate Sinclair arbejder med PR i London. Hun bliver snydt for en forfremmelse, men får i stedet chancen for at promovere København og den danske hygge for fem uregerlige, engelske journalister og bloggere
Af Julie Caplin (2021)
Sophie rejser til New York med et knust hjerte for at arbejde og finder kærligheden på ny - men det er ikke uden udfordringer. Til læsere af chick lit og hyggehistorier


Af: mec

Udgivet: Fredag 11. november 2022 • Opdateret: Fredag 11. november 2022

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Brug mørke farver
Skjul medier