Julehygge med en god bog (eller to) | Nordfyns Bibliotek

Julehygge med en god bog (eller to)

Photo: Bibliotek & Borgerservice

Bibliotekar Mette Christiansen anbefaler 'Vintersøstre' og 'Vinterbryllup' af Sarah Morgan.


Midt i den travle juletid var jeg på udkig efter noget nyt læsestof, der kunne passe til højtiden. Jeg faldt over 2 bøger af Sarah Morgan, og besluttede at give dem en chance, da de så ud til lige at være det jeg var på jagt efter – og det har jeg ikke fortrudt! Titlerne ligner hinanden, men de to bøger kan læses uafhængigt af hinanden.

I Vintersøstre vil Suzanne for første gang i flere år samle hele familien til en perfekt familiejul i det skotske højland. Hun er dog uvidende om de problemer, som hendes adoptivbørn kæmper med i deres liv. Oven i det er det også 25 år siden at børnenes biologiske forældre omkom i en ulykke, der stadig trækker dybe spor. Kan Suzanne overhovedet få den perfekte familiejul hun altid har drømt om?

I Vinterbryllup er Maggie og hendes mand Nick på tærsklen til skilsmisse, og hun ønsker derfor at holde en sidste ”rigtig” familiejul, inden de fortæller det deres to døtre. Imidlertid ringer den ene datter kort før jul og fortæller at hun skal giftes med en mand, som hun kun har kendt i nogle måneder, og at det alt sammen skal foregå på den anden side af jorden. Og bryllupsdatoen? Selveste juledag! Dér røg Maggies drøm om en sidste ukompliceret familiejul. Hvad gør en god mor i sådan en situation? Hvad gør en voksen datter?

Vintersøstre og Vinterbryllup af Sarah Morgan er begge romantiske familiedramaer fortalt med humor og varme. Jeg kan helt klart anbefale begge bøger – også på den anden side af juledagene. 

Af bibliotekar Mette Christiansen
 

58-årige Suzanne ønsker sig en hyggelig jul med sine 3 voksne døtre omkring sig. Men det kræver at familien holder op med at flygte fra sandheden om den forfærdelige ulykke, der sket for 25 år siden
Sød og varm fortælling om familien White, der må droppe alle deres traditionelle juleplaner, da deres yngste datter Rosie overrasker dem alle med et uventet julebryllup i det snedækkede Aspen. Men hendes mor og søster rejser til USA med hver deres bekymring i bagagen. Hyggelig og charmerende feel good-roman, især for kvinder


Af: mec

Udgivet: Fredag 24. december 2021 • Opdateret: Tirsdag 25. januar 2022

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Brug mørke farver
Skjul medier