De bedste gaver kan ikke pakkes ind | Nordfyns Bibliotek

De bedste gaver kan ikke pakkes ind

Photo: Bibliotek & Borgerservice

Bibliotekar Anne Mach Rasmussen anbefaler ”Jeg ønsker mig kun dig” af Joanna Bolouri


Stakkels Nick. Han nærmer sig de 30 og er på afveje i sin juristkarriere, hvor han lige er blevet arbejdsløs. Hans krævende kæreste vil absolut på ferie i Sydspanien, så han er desperat efter at finde et nyt job. Det er desværre ikke så lige til, og det ender med, at Nick bliver ansat i en helt anden branche end han nogen sinde havde forestillet sig: Han siger nødtvungent ja til at være julemand i det lokale stormagasin, selv om det slet ikke passer til det billede, han har af sig selv. Han drømmer om en god karriere, et lykkeligt ægteskab, og om at sætte skønne børn i verden. Alt det, han drømmer om, sker bare for alle andre end ham selv, og han føler sig som lidt af en fiasko.

En dag opsøger den fireårige dreng Alfie julemanden - altså Nick - i stormagasinet for at bede om et ønske, der er helt anderledes end de ønsker, som alle de andre børn beder julemanden om: Alfie ønsker sig bare, at hans mor bliver glad igen. Drengens uselviske ønske rører Nick, og han kommer i tanke om, at hans bedste ven Matt ville være et godt match for Alfies mor, Sarah. 

Så mens Matt og Sarah går på dates, passer Nick Alfie, og de to får et godt venskab. Ligeledes arbejder Sarah i nærheden af stormagasinet, og det hænder ganske ofte, at Nick og Sarah ses i frokostpausen, og de to får også et godt venskab – og måske lidt mere end det.

Imens udvikler forholdet mellem Sarah og Matt sig, og det giver Nick et stort problem, for hvad gør man, når ens livs kærlighed er kæreste med ens bedste ven, og man selv var den, der førte dem sammen? For Nick betyder det, at han flytter til en ny by og får et nyt arbejde, men det skal vise sig, at kærligheden ikke lader sig styre på den måde.

Jeg ønsker mig kun dig er en munter roman med masser af julestemning og romantik, som anbefales til en hyggelig pause i julens travle tid.

Af bibliotekar Anne Mach Rasmussen
 

Af Joanna Bolouri (2021)
Nick er blevet fyret fra sit job som advokat. Ydmyget får han arbejde som julemand i et indkøbscenter, og her møder han 4-årige Alfie og hans smukke mor, Sarah. Men Nick føler sig slet ikke god nok til Sarah. Feel good-roman for alle, der tror på, at kærligheden nok skal sejre til sidst


Af: mec

Udgivet: Onsdag 1. december 2021 • Opdateret: Tirsdag 25. januar 2022

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Brug mørke farver
Skjul medier